Menu
Dagkaart (tot 16:00)
Avondkaart
Dessertkaart
Dranken & Borrel
Ontbijt
Tot 11:30
Eggs Benedict, croissant met jam & boter en een yoghurtje met granola
met boter en jam
met granola en fruit
met ham of zalm
Gebak en zoet
slagroom +0.5
wortel, walnoot, abrikoos en citroencrème
(vraag de bediening voor de opties)
(vraag de bediening voor de opties)
Soepen
geserveerd met balletjes
drie soorten ui, geserveerd met kaasbladerdeeg
Salades
(als maaltijdsalade + 4)
dungesneden tomaat, burrata, salade van oertomaat, limoensap, sjalot en verse basilicum
zachtgekookt ei, gerookte kipfilet, Parmezaan, ansjovis, croutons, sla, bacon en Caesar dressing
sojabonen, krop sla, gebrande champignons, gebrande tonijn, rettich, papadam en sojadressing
Eieren
avocado, toast en tomatensalsa
met ham, kaas en/of tomaat
met ham of zalm
Broodjes
(op landbrood)
geroosterde paprika en courgettelinten
appelstroop, kropsla en roggebrood kruimels
rode ui, sla, citroen, kappertjes en crème fraîche
van gerookt rundvlees van Louman, miso-mayonaise, Kesbeke zuur, sla en gebrande champignons
op boerenbrood met mosterdmayonaise en salade
op boerenbrood met mosterdmayonaise en salade
dikgesneden ham en onze eigen kaasmix
op boerenbrood met mosterdmayonaise
broodje oude Beemster kaas, tomatensoepje en kalfs- of vega kroket
Three layers of happiness!
-
Gerookte zalm, crème fraîche, avocado en sla
-
Oosters gemarineerde kip, chuka wakame en wasabimayonaise
-
Bacon, komkommer, zachtgekookt eitje en sla
Classics
op een brioche met kaas, uiencompote, ravigottesaus, kropsla, Kesbeke zuur, tomaat en komkommer, geserveerd met friet
gemarineerde kippendijen met Vabels satésaus, atjar, komkommer en papadam, geserveerd met friet
Verse friet
van de frietspecialist
Kindermenu
Voor de leukste aan tafel
met boter en jam
met balletjes
met jam of gekleurde hagelslag
van casinobrood met ham/kaas
Share (or don't share)
met hummus en aioli
gevuld met tonijn, kikkererwten, ui en tomaat
gevuld met kikkererwten, sjalot, limoen en tomaat
zalm ingelegd met dille
met sjalot in rode wijnazijn en citroen - prijs per stuk
van de chef
dungesneden rundvlees, gemarineerd op Thaise wijze
met knoflook en rode peper olie
80 g - van het Iberisch varken
met wasabimayonaise en wakame
huisgemarineerd, met lente-ui en rode peper
ossenworst, Gravad Lax, brood met hummus & aioli, oude Beemster kaas, gyoza, bitterballen, Kesbeke zuur en Pani Puri - prijs per persoon
Voorgerechten
papadam met oosterse bonensalade, wakame, wasabimayonaise, sojasaus en koriander
met piccalillymayonaise, eidooier, rucola, Parmezaan en aardappelrozkantjes
gerookt rundvlees van Louman met Kesbeke zuur, gebrande champignons, miso-mayonaise en salade
pata negra ham en verse coquille in z’n schaal, met dungesneden rode venkel en geraspte balsamico
geserveerd met balletjes
drie soorten ui, geserveerd met kaasbladerdeeg
Hoofdgerechten
Geserveerd met een garnituur van smashed Roseval en puree van peterselie, wortel en tomaat. Met pepersaus, Beurre de Paris of bearnaisesaus.
-
Steak Café de Paris – 200 gram Ierse biefstuk – 21.5
-
Tournedos – 180 gram van de ossenhaas, zeer mals – 29.75
-
Côte de boeuf – 800 gram (vanaf 2 pers.) – 34.5
met risotto van parelgort, gebrande bosui en romige knoflookjus
op een brioche met kaas, uiencompote, ravigottesaus, kropsla, Kesbeke zuur, tomaat en komkommer, geserveerd met friet
gemarineerde kippendijen met Vabels satésaus, atjar, komkommer en papadam, geserveerd met friet
met paddenstoelen, spinazie en truffelroom
met wokgroente, noedels en miso
met beurre blanc, antiboise, spinazie en saffraanrijst
Salades
(als maaltijdsalade + 4)
dungesneden tomaat, burrata, salade van oertomaat, limoensap, sjalot en verse basilicum
zachtgekookt ei, gerookte kipfilet, Parmezaan, ansjovis, croutons, sla, bacon en Caesardressing
sojabonen, kropsla, gebrande champignons, gebrande tonijn, rettich, papadam en sojadressing
Bijgerechten
prei, wortel, taugé en paprika
met Fleur de Sel
groene salade met Vabels huidsressing
- Friet met mayonaise - 5
- Zoete aardappelfriet met Surinaamse piccalilly - 6.5
- Friet met truffel en Parmezaan - 7.5
Kindermenu
For the little food lover
met friet en sla
met friet en sla
Special coffee
Grand Marnier, koffie & slagroom
Jameson, koffie & slagroom
Amaretto, koffie & slagroom
Licor 43, koffie & slagroom
rijkdom, geluk & gezondheid
Dessertwijn
Cognac, Whiskey en likeuren
Keuze uit Hennessy (VS), Martell (VS) of Aragmac Clés Des Ducs
Keuze uit Johnnie Red Label, Johnnie Black Label, Jameson of Jack Daniels
Keuze uit: Baileys, Limoncello, Grand Marnier, Cointreau l'unique, Disaronno Amaretto, Salmari, Sambuca, Licor 43 en Tia Maria
Desserts
Wodka, limoenijs en cava
drie soorten notenijs, gesuikerde noten, karamelblokjes, slagroom en hazelnootlikeur
bavarois van vanille en citroencrème, gebrand met eiwitschuim met een honingkletskop
van vanille, aan tafel gebrand en geserveerd met Ben & Jerry’s Cookie Dough ijs
warm uit de oven met crumbledeeg
gebakken verse kaas met jam van appel en biet met siroop van honing en citroen
Tapbieren
- Fluitje - 3.3
- Vaasje - 3.7
- Groot - 0.5
vraag het onze bediening
Bieren op fles
Alcoholarme bieren
Witte wijnen
Rode wijnen
Rosé
Snacks
met Kesbeke zuur
met tomatensalsa, gesmolten kaas en guacamole
met Kesbeke zuur
Vlees of vegetarisch - 6 stuks
6 stuks
6 stuks
6 stuks
4 stuks
(vega) bitterballen, kaastengels, truffelkroketjes, crispy chicken bites - 10 stuks